Over Patricia Woestenburg

PatriciaHet is alweer 18 jaar geleden dat ik bewust koos voor het verkoopvak. Wat me daarin aantrok? De spanning van het binnenhalen van een deal, de uitdaging om de beste te zijn, doelgericht werken, en de vele beïnvloedingstechnieken die je kunt toepassen tijdens het verkoopproces. Boven dit alles natuurlijk vooral: blije klanten!

Deze zelfde uitdagingen vind ik terug in Recruitment en het geven van LinkedIn trainingen, sollicitatietrainingen, en sollicitatietips. Met als bonus een sterk gevoel van voldoening wanneer ik iemand een stap verder geholpen heb naar een hoger professioneel platform: een nieuwe baan, carrière, opdracht of klant.

In 2012 heb ik op professioneel vlak zelf ‘het roer omgegooid’. Vanwege fysieke beperkingen kon ik mijn oude werk niet meer uitoefenen en werd ik uitgedaagd mijn talenten op een andere manier in te zetten. Dat heeft geresulteerd in een bewuste en enthousiaste keuze voor het ondernemerschap. En zo ontstond SellingMe!

Ik ben overtuigd en gepassioneerd aanhanger van het motto: ‘Mensen kopen van mensen’. Ik zie dit overal in terug. Of je nou solliciteert voor een baan, een team moet aansturen, een prospect moet benaderen of een bos bloemen wilt verkopen: je hebt te maken met mensen. En die willen allemaal een win-win situatie. Bedrijven of instellingen gaan jouw product niet kopen, bedrijven gaan jou geen nieuwe baan geven. Het zijn mensen die dat doen en die moet je zien te bereiken, te binden en te beïnvloeden.

Het intensiveren van mijn aanwezigheid op Social Media, maar met name op LinkedIn – het grootste online zakelijke netwerk ter wereld- heeft mijzelf een enorme boost gegeven in mijn zichtbaarheid en vindbaarheid online. En het heeft me direct meer leuke opdrachten opgeleverd. Ik deel graag mijn kennis zodat jij dit ook kunt bereiken!

Hoe helpt SellingMe jou?

SellingMe helpt jou als werkzoekende of re-integrerende hoogopgeleide professional (35+) om jezelf beter en met plezier te verkopen op de arbeidsmarkt. Door de beste versie van jezelf naar buiten te brengen –online en offline- is die nieuwe baan of opdracht sneller binnen handbereik!

SellingMe helpt jou onderscheidend en zichtbaar te zijn op LinkedIn en op andere Social Media. Daarnaast kun je rekenen op hulp bij solliciteren: vaardigheidstraining voor het sollicitatiegesprek, solliciteren met social media en personal branding training.

Ook krijg je hulp bij vragen als “hoe maak ik een CV?”, “hoe schrijf ik een onderscheidende sollicitatiebrief?”.

Door de keuze in groepstraining, persoonlijke training, coaching en e-learning is er voor iedereen een passende leermethode.

Het resultaat? Sneller naar de juiste baan!

SellingMe voor bedrijven

SellingMe biedt Social Selling trainingen aan salesteams en zelfstandig ondernemers. Sales professionals leren via training en coaching om LinkedIn efficiënter te gebruiken en succesvoller te verkopen.

Tevens word ik regelmatig ingehuurd om als (gast)spreker over LinkedIn en LinkedIn Social Selling een seminar of Masterclass in te vullen. Onderstaande video is van De Nederlandse Carrierebeurs in de RAI, Amsterdam. In het interview met RTLZ (5e minuut) komt het onderwerp Personal Branding op LinkedIn aan bod.

 

Carrierebeurs Patricia met logo

 

Klik HIER om nu een gratis kennismakingsgesprek aan te vragen.

Klik HIER om te lezen wat mijn klanten over mij zeggen.