Wat zeggen onze klanten?

 

Farah “Patricia is een energiek mens. Ik vond het fijn om met haar te sparren over de rol van LinkedIn en content binnen sales. Haar social selling training aan onze accountmanagers was onwijs relevant, tot op de puntjes in orde en lekker duidelijk. De uitgebreide training liet goed zien hoe sales LinkedIn op een effectieve manier in kan zetten voor het versterken van relaties met klanten en nieuwe sales.

Farah Sheikrojan, Corporate Social Strateeg at Social Embassy 


rsz_schermafdruk_2015-03-02_094018”Door Patricia in te huren mijn LinkedIn profiel te optimaliseren heb ik nu een veel beter vindbaar profiel op basis van de trefwoorden waarop ik gevonden wil worden. Wat ik prettig vond is dat zij als recruiter echt heeft meegedacht over het professionaliseren van mijn profiel, waardoor ik nu het beste van mezelf kan laten zien. LinkedIn is voor mij nu meer een platform geworden om zichtbaar te zijn en te netwerken, waar ik het voorheen vooral als CV gebruikte. Met alle inside tips en haar enthousiasme heeft Patricia mij een overtuigd LinkedIn gebruiker gemaakt. Ik zou iedereen die persoonlijke begeleiding kan gebruiken bij het herschrijven of opbouwen van zijn of haar LinkedIn profiel aanraden om met Patricia te werken!”

Annette Oudejans, Business Development Manager at BiTS in Business


foto annemarie kingma“Erg genoten en veel geleerd van je LinkedIn training. Dank hiervoor!”

 

 

Annemarie Kingma, Finance Director bij KPN


Patricia Heerkens“Patricia hebben wij leren kennen als een zeer gedreven trainer om onze kandidaten het solliciteren anno nu bij te brengen. Haar ervaring als recruiter, de zakelijke aanpak – maar wel heel persoonlijk – waren voor velen die jarenlang niet meer gesolliciteerd hebben een echte eye opener. Haar trainingen worden daarom inhoudelijk hoog gewaardeerd.”

 

Patricia Heerkens, Directeur Oudstanding B.V.

“Ik hHerman Lokhorst eb Patricia leren kennen als een professionele en enthousiaste trainer. Haar workshop ”Een compleet en optimaal Linkedin profiel in 6 stappen” kan ik iedereen aanraden. Ze geeft tips en bruikbare feedback om je goed online te kunnen presenteren en je daardoor aantrekkelijk te maken voor recruiters en werving en selectiebureaus. Mijn vindbaarheid is duidelijk gestegen!

Kijk ook eens naar haar korte presentatie verderop op haar LinkedIn pagina. Die helpt je direct al je profiel te verbeteren.”

Herman Lokhorst, TV Product Manager at Eircom

Foto Winda Lo  “Ik heb Patricia ingehuurd om mijn LinkedIn profiel te optimaliseren met als doel vaker benaderd te worden voor opdrachten. En dat is zeker gelukt. In de “90 minutes of Fame” Skype sessie heeft zij bijgedragen aan een pakkende summary waarin ik mezelf meteen sterk kon presenteren. We hebben samen het gehele profiel doorlopen om er een resultaatgerichte weergave van mijn expertise van te maken. Daarnaast heeft ze me geadviseerd over hoe –en waar- ik de voor mij belangrijke keywords kan gebruiken in mijn profiel. Hierdoor is de vindbaarheid van mijn profiel direct gestegen. Ik ben in een maand tijd na de optimalisatie ineens voor meerdere opdrachten benaderd en heb nu de keuze die ik graag wilde. Ik beveel Patricia van harte aan voor haar vermogen om zich te verplaatsen in haar klant en direct resultaat te boeken met haar LinkedIn expertise.”

Winda Lo, freelance Financial Auditor, Controller

Foto stephen niemans “Patricia heeft mij begeleid tijdens de voorbereiding op een voor mij belangrijke sollicitatieprocedure. Zij wist op een goede manier mijn onzekerheden weg te nemen met haar persoonlijke aanpak en door lastige vragen die mogelijk tijdens een interview gesteld zouden kunnen worden met mij door te nemen.

Het resultaat was boven verwachting – Ik werd de volgende dag direct terug gevraagd voor een vervolg gesprek, en de maandag erop kon ik beginnen.

Ik zou de diensten van Patricia ten zeerste aanbevelen, het gevoel van goed voorbereid een sollicitatiegesprek in gaan zorgde dat ik mijzelf veel zelfverzekerder kon presenteren.”

Stephen Niemans, Web Designer Spotzer Media Groep

foto aletta stradmeijerGisteren 17 november heb ik een workshop van Patrica Woestenburg gevolgd over “LinkedIn” via DeBroekriem.
Zij vroeg ons van te voren de summary voor te bereiden en paar zaken te noemen die we graag in de workshop behandeld wilden zien.

De workshop LinkedIn overtrof mijn verwachtingen. Ik vind Patricia een bevlogen trainer en zij vertelde veel meer over LinkedIn dan ik had verwacht.
Daarnaast kregen we opdrachten in de workshop die zij al langslopend nakeek zoals het maken van een pakkende headline.
Ook gaf Patricia aan het einde van de workshop tips aan een ieder van ons voor onze “samenvatting” zoals ze die had aangetroffen op LinkedIn.

Kortom een workshop van niveau.”

Aletta Stradmeijer, Telecommunicatietechnicus bij KPN

rsz_josPatricia heeft mij begeleid in het optimaliseren van zowel mijn CV als mijn LinkedIn profiel. Zij deed dit op een bijzonder positieve manier en in goed schriftelijk/mondeling (telefonisch/via Skype) overleg!! 

Het resultaat is dat mijn connecties ruim zijn vertienvoudigd; vóór het optimaliseren had ik 50 connecties en 2 maanden later heb ik meer dan 500 connecties en een aantal uitnodigingen van recruiters!! 

Ook heeft zij mij “wegwijs” gemaakt binnen LinkedIn; b.v. hoe zoek je jobs, bedrijven, recruiters, enz.
Ik ontving van Patricia ook schriftelijke informatie over o.a. het aanmelden bij groepen, aanmaken van job search, enz.
Al met al ben ik zeer tevreden met dit resultaat en ga ik er vanuit dat ik met deze presentatie van mijzelf een grotere kans maak op de arbeidsmarkt! ”

Jos Hollegien, PC Servicetechnicus

magda klein”Vanuit mijn gevoel heb ik contact gezocht met Patricia, een tot dan toe voor mij totaal onbekende persoon. Dit naar aanleiding van een door haar geplaatste reactie op een artikel in Intermediair “6 adviezen van headhunters voor 40+ sollicitanten” van 13 september jl.

Met haar reactie wekte ze bij mij het gevoel verstand van zaken te hebben en een bereidwilligheid te tonen deze hulpzoekende groep een helpende hand te bieden. En die hand heb ik spontaan gepakt. Zij heeft mij adviezen en tools gegeven die ik naar eigen inzicht heb toegepast op mijn LinkedIn profiel. Mijn aangepaste LinkedIn profiel werd 20 minuten na finishing opeens uitzonderlijk vaak bekeken en in no time ontving ik in mijn mailbox een uitnodiging voor een gesprek in combinatie met een bedrijfspresentatie!”

Magda Jongerden, Managing Board Secretary / Office Manager

Screenshot 2014-07-07 12.11.59

“In reactie op mijn aanvraag voor een profiel check ontving ik van Patricia een zeer verzorgd en bruikbaar advies. Niet alleen heeft ze kritisch mijn presentatie bekeken en verbeterpunten benoemd, ook heeft ze gecheckt hoe mijn profiel in zoekacties al dan niet opduikt. Eye-openers waarmee ik aan de slag kan. Mijn ervaring: ze doet wat ze belooft, is prettig in het contact en heeft bij mij een deskundige indruk achtergelaten.”

 

Harold Knippels, Psycholoog

Tony Lewis “Patricia is een zeer kundige adviseur. Ze heeft mij zinvolle feedback gegeven op mijn linkedin profiel. Ik kan iedere werkzoekende en nieuwkomer op Linkedin aanraden haar te raadplegen.”

 

 

Tony Lewis, Verandermanager / Projectleider

Marleen Doodeman ”In een voorgesprek met Patricia heeft zij mij de mogelijkheden van LinkedIn aangegeven. Ik was enthousiast geworden en heb een afspraak met haar gemaakt. Zij is stapsgewijs met mij door het profiel gelopen. In de zin van het laten zien van mogelijkheden. De uitwerking kon ik daarna zelf uitvoeren. Heel fijn om door iemand begeleid te worden die er veel kennis van heeft. Mijn profiel is inderdaad een stuk professioneler geworden. Ik zou de training aanraden aan iedereen die zich wil profileren.”

Marleen Doodeman, Trainer / Coach / NMI-Mediator

Miranda van Utrecht ”Ik raad iedereen aan om de workshop “een compleet en vindbaar LinkedIn profiel in 6 stappen” te volgen. Patricia kent de ins en outs van LinkedIn en weet dat op een enthousiaste en duidelijke manier over te brengen. Ik heb er veel aan gehad. Dank je wel Patricia en heel veel succes!”

 

Miranda van Utrecht, Office Manager

Marianne Helder ”Patricia Woestenburg heeft mij onvoorwaardelijk, snel en goed advies gegeven met betrekking tot een profielcheck.”

 

 

Marianne Helder, Secretaresse/ Managementondersteuner

image-2014-04-24 Karen Bongers”Ik heb Patricia ingehuurd voor een Linkedin optimalisatie. Wat ik erg prettig aan Patricia vind is haar persoonlijke benadering, ik voelde me erg op mijn gemak. Wanneer ze belooft ergens op terug te komen doet ze dit. Ze had zich verdiept in mijn profiel en wist dan ook de puntjes op de i te zetten. Een prettige en professionele werkwijze.
Wil je meer weten over Linkedin en of jouw profiel bijvoorbeeld goed zichtbaar is? Dan raad ik je zeker aan contact met Patricia op te nemen. Ik merk dat mijn profiel vaker wordt bekeken sinds mijn optimalisatie sessie met Patricia!”

Karen Bongers-Dijkink, Interim Recruiter

image-2014-04-24 Paulus ”Patricia, heb ik vorig  jaar benaderd  voor het recruiten van een Sales Engineer voor ons bedrijf VDH products BV..
Een techniker met commerciele inslag  moest het zijn een haast
onmogelijke combinatie en zoekopdracht.

Patricia  viel mij  in het Social Media  Landschap op door haar unieke
manier van  zichzelf  presenteren & profileren..
Met kop- en schouders boven het maaiveld uitsteken in alles wat
ze  doet! Het is dezelfde  Attitude zoals wij die zelf ook hanteren bij VDH..
Uiteindelijk heeft, ze met haar unieke eigenschappen en, via haar vele netwerken, de juiste persoon ( middels  Experts Only) voor ons bedrijf
weten  te vinden.. Een perfecte match in meerdere opzichten..
Patricia,  bedankt voor je zeer “transparante”  manier van zakendoen,
helemaal zoals dat hoort te gaan  anno 2014!!!”

Paulus Flokstra, Head BU Production at VDH Products B.V.

image-2014-04-24”Ben jij opzoek naar een professional die jou helpt om beter zichtbaar te zijn en jezelf te verkopen? Dan kan ik je SellingMe van harte aanbevelen. Patricia Woestenburg verstaat de kunst om jou op een energieke manier bewust te maken van jouw profilering. Ze geeft praktische tips die per direct toepasbaar zijn. Hierdoor vergroot jouw vindbaarheid op de digitale snelweg en ben je in staat om jezelf beter te verkopen als werkzoekende. Dus blijf niet zelf aan modderen met je linkedin profiel of sollicitatie activiteiten! Bel SellingMe en je hebt in no time resultaat!”

Maaike de Haan-Schots, Arbeidsdeskundige en eigenaar De Haan Coaching

image-2014-04-25”Patricia heeft voor mij een profiel check uitgevoerd en zeer waardevolle en nuttige adviezen gegeven. Dankzij haar ziet mijn LinkedIn profiel er stukken beter uit en word ik veel vaker gevonden. Ze heeft bij mij een zeer professionele en deskundige indruk achtergelaten en wat minstens zo belangrijk is…ze reageert en geeft feedback. TOP!”

2 weken later: Dank zij jouw tips en opmerkingen word ik als gevolg van de diverse aanpassingen -en wijzigingen ongelooflijk vaak gevonden in LinkedIn. Bedrijven en recruiters weten mij nu te vinden. Dit geeft mij hoop voor de toekomst. Nogmaals mijn oprechte dank aan jou. 

Jan Hölsgens, Functioneel Beheerder

 

Vraag nu een gratis kennismakingsgesprek aan!