Op deze pagina vind je alle trainingen die jou gaan ondersteunen in jouw stappen op de arbeidsmarkt.

Trainers met veel ervaring in recruitment en verkooptechnieken trainen jou om jezelf beter te verkopen tijdens een sollicitatietraject. Of je nou moeite hebt met een motivatiebrief, jezelf profileren via Social Media of gewoon met het voeren van een sollicitatiegesprek, er is altijd wel een training die precies past bij jouw hulpvraag. Zoniet? Dan doet SellingMe haar uiterste best om een training op maat te maken.

Klik op de titels van de volgende trainingen om meer informatie te lezen.

Dit is wat jij al weet:Linkedin optimalisatietraining

 • Dat LinkedIn ‘s werelds grootste zakelijke online netwerk is
 • Dat LinkedIn onmisbaar is als je op zoek bent naar een baan
 • Hoe je –net als 5,5 miljoen andere Nederlanders- een account aanmaakt

Maar wat je écht nodig hebt is:

 • Een onderscheidend en vindbaar LinkedIn profiel
 • Zichtbaar zijn voor recruiters en werkgevers
 • Benaderd worden voor een vacature of opdracht!
 • Tips en trics om alles uit je LinkedIn account te halen wat erin zit

Leer in deze LinkedIn training in 1 ochtend hoe je je LinkedIn profiel optimaliseert en ervaar direct hoe je vindbaarheid en zichtbaarheid zijn gestegen!

De LinkedIn Optimalisatie Training is een praktische en intensieve training in een beperkte groep van 8 cursisten. We lopen door de belangrijkste accountinstellingen die van invloed zijn op je zichtbaarheid en vindbaarheid. Daarnaast werken we toe naar een 100% compleet profiel. Je krijgt persoonlijk advies over strategisch gebruik van keywords in je profiel en je leert hoe je hiermee je vindbaarheid kunt beïnvloeden. Tevens is er aandacht voor het vinden en benaderen van relaties en vacaturehouders.

De training levert jou het volgende op:

een 100% ingevuld, aantrekkelijk én onderscheidend profiel
een betere positie in de zoekresultaten
gegarandeerde stijging in bezoekersaantal op je profiel
profileringsstrategie die bij je past
nuttige LinkedIn tips over oa zoekmachineoptimalisatie (SEO)
een uitbreiding van je online netwerk
een vergroting van je kans op een baan of een hoger inkomen

Na de LinkedIn training krijg je een coachingsgesprek via Skype om de vorderingen van je activiteiten en ranking te evalueren en je strategie waar nodig aan te passen.

Bij de LinkedIn Optimalisatie training is tevens 2 maanden e-coaching inbegrepen zodat je met specifieke vragen na de training bij SellingMe terecht kunt.

Kun jij een directe voorsprong op de arbeidsmarkt wel gebruiken? Klik hier om je meteen in te schrijven.

 In LinkedIn Social Selling Training leer je hoe je door efficienter gebruik van LinkedIn betere leads en meer omzet genereert. Bekijk de training.

De “90-minutes-of-fame” is een LinkedIn-optimalisatie training die op individuele basis wordt gegeven. In een Skype of Teamviewer gesprek van 1,5 uur loop ik samen met jou door je LinkedIn profiel. Daar waar nodig geef ik tips en suggesties voor verbetering die jou gaan helpen bij een compleet, aantrekkelijk en vindbaar profiel. Aan het eind van de sessie heb je direct een beter vindbaar en zichtbaar profiel voor Recruiters, werkgevers en je netwerk.  Deze sessie gaat je veel kostbare tijd besparen die je anders aan je profiel zou besteden zonder te weten welke factoren echt van invloed zijn op je vindbaarheid en zonder (niet voor iedereen bekende) optimalisatie-technieken toe te kunnen passen. Ook de investering verdien jij snel terug om dat je sneller in het vizier zult zijn voor een nieuwe baan!

Je kunt vooraf een gratis profielcheck laten doen om te beoordelen of deze sessie voor jou geschikt is.

Klik hier om je direct in te schrijven, of bekijk eerst alle tarieven.

De “LinkedIn TOP profiel” is een LinkedIn-optimalisatie training die op individuele basis wordt gegeven en bestaat uit 2 online sessies. In het eerste Skype of Teamviewer gesprek van 1,5 uur loop ik samen met jou door je LinkedIn profiel. We finetunen en optimaliseren de teksten die je hebt aangepast met behulp van aanwijzingen die je vóór de sessie van SellingMe hebt ontvangen. Tevens ontvang je tips en suggesties voor verbetering die jou gaan helpen bij een compleet en aantrekkelijk profiel. Tot slot kijken we naar de keywordstrategie die jou gaat helpen beter vindbaar te worden op LinkedIn.

In de tweede Skype sessie (1 uur) doen we een final check van je profiel en richten we ons verder op het uitbreiden van je netwerk, het vinden van informatie en (verborgen) vacatures, en op hoe je actief kunt worden op LinkedIn om je zichtbaarheid te vergroten.

Deze sessies gaan je veel kostbare tijd besparen die je anders aan je profiel zou besteden zonder te weten welke factoren echt van invloed zijn op je vindbaarheid en zonder (niet voor iedereen bekende) optimalisatie-technieken toe te kunnen passen. Ook de investering verdien jij snel terug om dat je sneller in het vizier zult zijn voor een nieuwe baan of klanten!

Bekijk de tarieven

De “LinkedIn Exclusive” is een LinkedIn-optimalisatie training die op individuele basis wordt gegeven. Minimaal zullen de doelstellingen van het LinkedIn TOP profiel gehaald worden. De toegevoegde waarde zit in het invullen van individuele wensen zoals bijvoorbeeld het schrijven van (een deel van) het profiel door de trainer. Deze training is geschikt voor business executives die weinig tot geen tijd hebben voor het inrichten van hun LinkedIn profiel. De training kan plaatsvinden bij de klant thuis of op een kantoorlocatie. Prijs op aanvraag.

 

 • Wist jij dat een CV door een recruiter in slechts 8-10 seconden gescand wordt?
 • Maar dat een video gemiddeld 1,5 minuut lang bekeken wordt?
 • En dat meer dan 80% van de recruiters aangeeft op een Video-CV te klikken omdat zij meer inzicht in de           kandidaat willen dan van het papieren CV?

Een LinkedIn Video Profiel is een volledig geoptimaliseerd LinkedIn profiel. Het is na het doorlopen van een aantal stappen 100% compleet en dus beter vindbaar. Daarnaast zal je door het gebruik van de juiste trefwoorden en van rich media hoger in de zoekresultaten verschijnen. Werkgevers en recruiters zullen jouw LinkedIn profiel eerder zien dan dat van andere kandidaten. Wil je je bezoekers extra triggeren omdat je onderscheidend bent van andere werkzoekenden (op LinkedIn)? Dan verrijk je je LinkedIn profiel met een Video-CV! Videosolliciteren belooft in 2014 DE trend te worden op het gebied van onderscheidend solliciteren en profileren.

Het LinkedIn Video Profiel maakt SellingMe in samenwerking met Patrick Dorder Productions. De insteek die wij kiezen is niet zozeer het opnemen van een 30 seconden pitch die alleen gaat over jouw talenten en waarom men jou moet aannemen. Hierover kun je al voldoende kwijt in je LinkedIn profiel. Wij vinden het belangrijk je op een authentieke en integere manier neer te zetten. Het liefst in jouw natuurlijk omgeving, tijdens een activiteit die iets over jou persoonlijkheid laat zien maar die tegelijkertijd een positief effect heeft op je zakelijke uitstraling. De lengte van het filmpje kun je zelf bepalen.

Resultaten die je boekt met een LinkedIn Video Profiel zijn:

 • onderscheidend profileren
 • sneller zichtbaar en vindbaar
 • jezelf persoonlijk voorstellen voor betere match met opdrachtgever
 • verhoogde kans om uitgenodigd te worden voor een baan/werkgever die echt bij je past

Bekijk hier een voorbeeld van het LinkedIn Video Profiel.

Neem contact met ons op voor meer informatie over de verschillende mogelijkheden en tarieven, of bel ons via 06-18483193.

In deze training gaan we dieper in op het moment dat jij aan tafel zit bij een Recruiter of je potentiele werkgever. Het is een interactieve training waarin we met rollenspellen werken. Vacature-interpretatie, STAR-interviews, persoonlijke impact hebben de focus. Ook gaan we in op hoe je kunt omgaan met arbeidsvoorwaarden en assessments. Na het volgen van de training ga je naar huis met:

 • goed inzicht in je competenties en ontwikkelpunten
 • know-how over een optimale voorbereiding op een sollicitatiegesprek, onderhandeling of assessment
 • eigen ervaring met het voeren van een STAR – interview zodat je je competenties slim en duidelijk kunt aanhalen
 • bewustzijn van de impact van persoonlijke presentatie
 • vertrouwen dat jij de beste versie van jezelf presenteert

Niets staat jou meer in de weg om een onuitwisbare indruk te maken op je gesprekspartners! De groepstraining vindt plaats bij minimaal 4 en maximaal 8 deelnemers. Een trainingsacteur neemt deel aan deze training. De trainingen zijn op maat te maken.

Klik hier om je direct in te schrijven, of bekijk eerst alle tarieven.

Wij stomen je in één dag klaar voor de start van je sollicitatie activiteiten. In deze intensieve training behandelen we het gehele traject dat je als actieve werkzoekende gaat doorlopen op zoek naar de juiste baan: van het vaststellen van je unieke kwaliteiten tot het vinden van vacatures, het schrijven van de brief, het CV en het voeren van een sollicitatiegesprek. Een belangrijk onderdeel is het gebruik van Social Media in je sollicitatieactiviteiten. Ook gaan we in op (online) netwerken en wat hierbij komt kijken. Na het volgen van de training ga je naar huis met:

 • bewustzijn van jouw unieke kwaliteiten en competenties
 • recruiter-proof en professioneel CV
 • een overtuigende en onderscheidende sollicitatiebrief
 • inzicht in welke sollicitatiekanalen voor jou gaan werken
 • professionele Social Media profielen
 • inzicht in hoe je Social Media kunt gebruiken om een baan te vinden
 • basiskennis van het voeren van een STAR-interview

Kortom, je kunt met vertrouwen en plezier als een professional solliciteren!

Klik hier om je direct in te schrijven, of bekijk eerst alle tarieven.

Voor meer informatie en vragen kun je contact opnemen via de contactpagina.